Portfolio

Här är några av de många uppdrag Ducon har fått äran att genomföra.

Titta i galleriet

Bildgalleri

FOTOGRAFERING BILDBEHANDLING LOGO MM

Vill du se fler foton, logo och bilder?

» Titta i galleriet

Sölvesborgs Filmstudio

Sölvesborgs Filmstudio

HEMSIDA

I Sölvesborg finns en aktiv filmförening som väljer att titta på kvalitetsfilm och vill nå ut till sina medlemmar på ett nytt sätt.

» Se; hemsidan

Tassemarkens Fibernät

Tassemarkens Fibernät Ekonomisk Förening

LOGO HEMSIDA

Uppe i skogarna norr om Kristianstad grävs det ner snabbt internetfiber. De ville ha en portal där all information kunde samlas.

» Se; hemsidan

Grand bio i Olofström

Grand Bio

LOGO HEMSIDA TRYCKSAKER

Detta är sjätte designen på biografen Grands hemsida i Olofström som Ducon nu gjort. Till denna kund har Ducon även gjort logon och en mängd trycksaker. Bl a ett programblad som delas ut i hela kommunen ca åtta gånger om året.

» Se; hemsidan
» Se; programblad (PDF)

Folkets Hus, Olofström

Folkets Hus Olofström

HEMSIDA REKLAMFILM

Hemsidan till Folkets Hus i Olofström behövde en regäl ansiktslyftning då designen innan var från sent 90-tal. Den byggdes upp från grunden; nya bilder togs, ny text skrevs och designen gjordes lättnavigerad. Dessutom gjordes en liten mindre reklamfilm som presenterade Folkets Hus och husets möjligheter - en slags summering av hela hemsidan.

» Se; hemsidan

Raymont

Raymont

HEMSIDA

Raymont säljer klassiska PVC-fönster som är mycket tåliga och väderbeständiga. Till detta uppdrag gjordes en hemsida från grunden med rubriker och banners. Kunden stod vid detta tillfälle för samtliga bilder. Här kan du se deras nya hemsida.

» Se; hemsidan

Bothea

Bothea

LOGO TRYCKSAKER

Bothea är ett B2B-företag och säljer golvläggarverktyg till mycket bra priser. Ducon producerar all tryckmateriel till Bothea.

Ungkom

Ungkom, Olofströms kommun

LOGO HEMSIDA

Olofströms kommun startade ett projekt där de ville samla alla händelser och aktiviteter som kunde locka ungdomar i kommunen. Ducon fick uppdraget att dels göra logotyp och dels bygga upp hemsidan. Dock är projektet nu mer nerlagt.

» Se; skärmdump

Bonkstign - reklamfilm

Reklamfilm

UPPGIFT INOM UTBILDNING

I design och produktionledareutbildningen lyckades vi i gruppen, med väldigt små medel och en tajt tidsram, genomföra detta projekt som mynnade ut i en reklamfilm för ett fiktivt solglasögonmärke "Bonkstign".

» Se; reklamfilmen

Skoluppgift - Som hund och katt

Grafisk profil

UPPGIFT INOM UTBILDNING

I design och produktionledareutbildningen tog jag fram denna grafiska profil till en fiktiv djurklinik.

» Se; pannå

Skoluppgift - Nieras

Design och formgivning

UPPGIFT INOM UTBILDNING

I design och produktionledareutbildningen var en uppgift att förstå målgrupp och att designa snowboards och göra en säljande folder.

» Se; pannå