Tjänster & produkter

"Jag har en ny produkt och vill ha en folder som ska tryckas på ett glättat lyxigt papper som
också ska bli en kampanjsida på internet med rörligt material - går det och ordna?"

Ducon strävar efter att vara en leverantör för alla dina marknadsföringsbehov. Ducon erbjuder dig allt från fotografering till avancerade trycksaksartiklar och hemsidor. Det jag inte klarar själv anlitar jag duktiga underleverantörer till. Tanken är att du ska bara behöva ringa ett samtal så ordnar Ducon resten!

Hemsida

Idag är det nästan mer narturligt att ett företag har en hemsida än att det har ett telefon-nummer. Ofta besöker kunden företaget på internet först innan det fysiska besöket. Allt detta göra att kraven på hemsidor växer inom så väl layout som teknik och tillgänlighet. Vilka behov har dina kunder?
» Läs mer

Foto & bild

Behöver något dokumenteras eller vill du ha hjälp med en vektorbaserad illustration till en manual? Med de senaste verktygen på maknaden är allt mer möjligt för mig att få det resultatet dina kunder väntas ha på dina produkter.
» Läs mer

Trycksak

Ducon kan hjälpa dig med både idé och utformning från enkla visitkort till mer komplexa kataloger. Du behöver inte heller tänka på kontakt med tryckeri eller transporter. Eller om du redan har original som bara ska sättas ihop till en annons eller liknande.
» Läs mer

Företagsprofil

En företagsprofil är en estrad för din visuella kommunikation med dina kunder. Det är detta de ser och då är det viktigt att förmedla rätt budskap och nå fram till rätt målgrupp. Hur ska kunden uppfatta ditt företag eller produkt?
» Läs mer

Logo

Logotyper är en av de allra viktigaste delarna i ett företags varumärke. Logotypen hjälper kunden i deras beslut genom att förkroppsliga varumärkets värden. Den gör valet av en produkt identifierbart och lätt.
» Läs mer

Film & animering

Behöver du förklara din produkt extra noga och visa upp vilka fördelar den har? Då är film och animering rätt för dig. Detta är ett ganska nytt område för Ducon, så därför är det just nu kampanjpriser!
» Läs mer